Central Park FestivalTerug naar het overzicht

zondag 16 juni
Feestelijk festival voor muziekliefhebbers en fijnproevers van alle leeftijden!
Laat je op 16 juni verrassen door tientallen mobiele keukens op de picknickweide, vaar over de vijvers van het groene Park Transwijk en geniet van het hemelse uitzicht vanuit het reuzenrad.

De Mainstage zal in het teken staan van Nederlandse pop/rock met op zondag Suzan & Freek, Flemming, Diggy Dex, Snelle en meer!

Dompel je onder in de groene oase in hartje Utrecht. Wandel langs hoge bomen over betoverende paden om de mooiste plekjes van het park te ontdekken terwijl de klanken je om de oren vliegen!

De zondagseditie is toegankelijk voor alle leeftijden en ook ideaal voor gezinnen met kinderen die dol zijn op muziek! Personen van 15 jaar en jonger zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. 

Ps: vind je een uitje zonder kinderen ook wel eens leuk? Op zaterdag 15 juni (18+) is het programma ook te gek met onder andere Acda en de Munnik!

Klik voor meer info over het Central Park Festival en het boeken van tickets op de roze button!

Central Park Festival

Park Transwijk
Utrecht
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje