Theaterweek in de zomerTerug naar het overzicht

zondag 13 juni 2021
Nu opgeven en samen aan de slag om een échte voorstelling te maken bij Theaterschool Utrecht!
In de zomervakantie organiseert Theaterschool Utrecht te gekke Theaterweken. Een week lang theatermaken, acteren, spelen, ijsjes eten op de binnenplaats, aan de slag met vormgeving, decor en kostuums. Met als resultaat een eigen theatervoorstelling, hoe leuk is dat?!

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met toneelspelen. Als je toneelspeelt ontwikkel je vaardigheden waar je je hele leven wat aan hebt. Creativiteit, zelfvertrouwen, samenspelen, leren feedback geven, je eigen en ideeën van anderen vormgeven in een verhaal of scène, jezelf presenteren. Theater is magisch!

De Theaterweek is in het centrum van Utrecht, op Domplein 4 en vindt plaats in de eerste week van de zomervakantie. De Theaterweek duurt 4 dagen en alle kinderen en jongeren slapen thuis.

Er zijn verschillende groepen, iedereen wordt ingedeeld op leeftijd (van 6 t/m 18 jaar).

Benieuwd naar meer info over de theater dagkampen? Klik dan snel door naar de website van Theaterschool Utrecht via de roze button!

Theaterschool Utrecht

Utrecht
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tentoonstelling Straatbeeld

Tentoonstelling Straatbeeld

Laat je door kleurrijke straatorgel-beelden onderdompelen in hun theatrale wereld tijdens deze interactieve tentoonstelling.

Een heel vrolijk gezinsuitje waarbij je van alles zelf kunt doen!

Naar Museum Speelklok