• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Uitjes zomervakantie 2024 in Utrecht
Zomervakantie

Uitjes zomervakantie 2024 in Utrecht

Dagje op stap met de kinderen in de zomervakantie? In Utrecht zijn er heel veel leuke zomeractiviteiten en uitjes voor kinderen.

Bekijk onze ideetjes voor zomerse uitjes en vakantie-tips!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 345 resultaten
Pagina: 1234567

Volg Kidsproof Utrecht

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 345 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Utrecht!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Utrecht: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)