De BoswerfTerug naar het overzicht

Lekker spelen bij De Boswerf in het bos van Zeist. Hoogtepunt is het natuurspeelbos!
Ken je het bezoekerscentrum De Boswerf in Zeist al? Het ligt midden in het prachtige bos van Zeist. Je kunt hier veel leren over alle dieren die in het bos leven.

Wij zijn helemaal fan van het natuurspeelbos! Er zijn geheimzinnige bosjes, hutten, heuvels, verstopplekjes, spannende paadjes, dikke boomstammen om in te klimmen, een beekje met een waterpomp en nog veel meer! Trek wel oude kleren aan als je komt!

Je kunt hier ook genieten van een kopje koffie of thee op het verwarmde terras terwijl je kinderen lekker aan het spelen zijn.

Wist je trouwens dat dit een ideaal uitgangspunt is voor een wandeling? Klik op de roze button voor meer info over De Boswerf.

Kijk ook eens op het overzicht van alle natuurspeelbossen in Utrecht en Zeist of maak eens een leuke boswandeling met de kinderen!

Bezoekerscentrum De Boswerf

Prins Bernhardlaan 3
3708 BR Zeist
Openingstijden Klik door naar de site voor de actuele openingstijden. Prijs Toegang individuele bezoekers: gratis, Particulieren met een groep groter dan 7 personen zoals bv een feestje: € 1,50 per persoon Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat er nog wel kan én delen we thuistips. Check ze hier!

Tips voor uit en thuis