• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

BeleefbosTerug naar het overzicht

Lekker spelen bij De Boswerf in het bos van Zeist. Met het Beleefbos erbij extra leuk!
Ken je het bezoekerscentrum De Boswerf in Zeist al? Het ligt midden in het prachtige bos van Zeist. Je kunt hier veel leren over alle dieren die in het bos leven.

Wij zijn helemaal fan van het Natuurspeelbos! Er zijn geheimzinnige bosjes, hutten, heuvels, verstopplekjes, spannende paadjes, dikke boomstammen om in te klimmen, een beekje met een waterpomp en nog veel meer! Trek wel oude kleren aan als je komt!

En heb je het Beleefbos al ontdekt? Speciaal voor de iets oudere kinderen is hier een klim- en klauterparcours te vinden vol met gave toestellen. En ook het balansparcour is klaar om te worden betreden. Test je evenwicht en bereik de overkant zonder te vallen!

Je kunt hier ook genieten van een kopje koffie of thee op het terrasje, terwijl je kinderen lekker aan het spelen zijn.

Wist je trouwens dat dit een ideaal uitgangspunt is voor een wandeling? Klik op de roze button voor meer info over De Boswerf.

Kijk ook eens op het overzicht van alle natuurspeelbossen in Utrecht en Zeist of maak eens een leuke boswandeling met de kinderen!

Bezoekerscentrum De Boswerf

Prins Bernhardlaan 3
3708 BR Zeist
Openingstijden Klik door naar de site voor de actuele openingstijden. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist