Leukste vakantie-uitjes!Terug naar het overzicht

Zo veel leuke kinderuitjes en vakantie-uitjes in de zomervakantie. Check onze tips!

Tips voor leuke vakantie-uitjes en kinderuitjes in Utrecht

Het is bijna zover: zomervakantie 2020! Je hoeft je in Utrecht geen seconde te vervelen! Er zijn zo veel speciale vakantie-uitjes, leuke kinderactiviteiten en gezinsuitjes georganiseerd. Van leuke (dag)kampen tot speciale vakantieprogramma's bij een museum en nog veel meer! Bekijk alle zomervakantie-uitjes in en om Utrecht.

Utrecht is ook zo mooi en divers! Check onze toffe tips en uitjes en ontdek dat je in deze regio vast nog niet alle pareltjes kent.

Is het mooi weer en heb je zin om lekker buiten te zwemmen met de kinderen? We hebben de tofste plekjes om te zwemmen in een zwembad of in natuurwater voor je op een rijtje gezet. Check buiten zwemmen met kinderen in en om Utrecht.

Vind je het relaxed om te chillen bij een gezellige strandtent waar je ook iets kunt eten en drinken? Check dan de leukste strandtenten in regio Utrecht met kinderen.

In de Uitagenda vind je leuke vakantie-uitjes per dag. In de Eropuit vind je alles wat er te doen is in de zomervakantie voor (ouders met) kinderen.

Hele fijne zomervakantie!

Zomervakantie Utrecht


Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Nazomertips en supertoffe kinderfeestjes

Hebben jullie nog een kinderfeestje in te halen? Of bijna een jarige thuis? Hieronder vind je een aantal van onze favoriete feestjes. Check zeker ook de tips voor een heerlijke nazomer!

Check onze tips