• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Alle leuke kinderfeestjes in en om Utrecht
Kinderfeestjes

Alle leuke kinderfeestjes in en om Utrecht

Een super kinderfeestje vieren in Utrecht? Het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in en om Utrecht (Zeist, De Bilt, Driebergen, Leidsche Rijn, Maarssen, Nieuwegein en Houten) vind je op Kidsproof. Veel plezier!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 140 resultaten
Pagina: 12345
totaal 140 resultaten
Pagina: 12345

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Utrecht?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Utrecht kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Utrecht met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!