Sportacrobatiek ZwolleTerug naar het overzicht

Voor kinderen vanaf 5 jaar: leer verschillende vaardigheden op het gebied van acrobatiek en gymnastiek
Acrogym staat voor acrobatische gymnastiek en wordt ook wel sportacrobatiek genoemd. Het is relatief nieuw binnen het turnen, en het is een echte teamsport! Je gaat gymnastiek en acrobatische bewegingen leren, die verbonden zijn door een choreografie. 

Er komen heel veel vaardigheden samen: behendigheid, lenigheid, expressie en dans. Maar ook sociale vaardigheden: je leert samen te werken in je team, te communiceren en letterlijk en figuurlijk op elkaar bouwen. Samen met je team oefen je voor de wedstrijdoefeningen, die op een verende mat plaatsvinden. 

Voor kinderen van 5 tot 12 jaar zijn er de recreatiegroepen, dit is een goede manier om voor het eerst kennis te maken met deze leuke sport!

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: is je kind bijna jarig? Kijk verder op onze website voor een overzicht van toffe kinderfeestjes in Zwolle en omgeving!

Sportacrobatiek Zwolle

Van Wevelinkhovenstraat 107
8022 CM Zwolle
Openingstijden Kijk voor meer info over de specifieke lestijden op de website! Prijs Vanaf €16 per maand Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! ZOMERVAKANTIE

YAY! ZOMERVAKANTIE

Het is ZOMER en VAKANTIE! Wij hebben nog even zomervakantie en met de aankomende HITTEGOLF hebben wij een aantal hele fijne verkoelende blogs, vol tips!

Check het hier!