icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Wow, de leukste kinderfeestjes in Zwolle!

Wow, de leukste kinderfeestjes in Zwolle!

Ben jij binnenkort jarig en wil je een te gek verjaardagsfeestje vieren rondom Zwolle? Er zit vast iets keks voor je bij!

Hier vind je het méést complete overzicht van kinderfeestjes in Zwolle en omgeving. Stoere feestjes, creatieve feestjes, iets met dieren, koken, dansen, theater, de natuur of lekker thuis.

Welke kies jij? Fijne verjaardag gewenst!

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 93 resultaten
Pagina: 123
totaal 93 resultaten
Pagina: 123

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Zwolle?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Zwolle kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Zwolle met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen

Op Kidsproof Zwolle vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!