Tennis bij De PelikaanTerug naar het overzicht

Doe mee met Tenniskids bij tennisvereniging De Pelikaan, en leer de leuke sport tennis kennen!
Sinds 2013 zet de KNLTB zich in om jeugdtennis leuker te maken, en daardoor is het programma Tenniskids ontstaan. Tenniskids wil kinderen op een leuke manier kennis laten maken met tennis, en ze op een natuurlijke manier laten leren. Rennen, springen, balanceren, coördinatie, gooien en vangen zijn belangrijk om tot een goede sportontwikkeling te komen. Bij Tenniskids komt dit allemaal aan bod!

Het is bij De Pelikaan mogelijk om op elke leeftijd (vanaf 5 jaar) en elk niveau te beginnen. Ze maken daarbij gebruik van een nieuwe lesmethode. Ook worden er leuke toernooien georganiseerd!

Uit onderzoek blijkt dat vaardigheden als rennen, springen, balanceren, coördinatie, gooien en vangen heel belangrijk zijn om tot een optimale sportontwikkeling te komen. Bij Tenniskids komen al deze vaardigheden aan bod. Met Tenniskids leren kinderen successen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit en plezier te beleven op een tennisveld.

Wil je meer info? Klik op de roze button om door te gaan naar de website!

Tip: wist je dat Kidsproof Zwolle ook alle leuke eropuit-tips in de omgeving in een handig overzicht heeft gezet?

Z.T.C. De Pelikaan

Haersterveerweg 2b
8001 BN Zwolle
Openingstijden Kijk voor meer info over de lestijden op de website! Prijs De contributie voor jeugdleden is €50 per kalenderjaar Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst!

Hallo Herfst!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze herfst favorieten?

Ontdek de herfst hier!