Leuke uitjes voor ouders & kids in Zwolle!

Leuke uitjes voor ouders & kids in Zwolle!

De leukste eropuit tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, ijsbanen, bowlingbanen en nóg veel meer eropuit-tips in Zwolle!

Waar ga jij heen met je kids?

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 177 resultaten
Pagina: 123456
totaal 177 resultaten
Pagina: 123456

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Zwolle!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen? Er zijn in de regio Zwolle véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle, Kampen en Dalfsen

Op Kidsproof Zwolle vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Zwolle te beleven.