Leuke uitjes voor ouders & kids Zwolle!
Eropuit

Leuke uitjes voor ouders & kids Zwolle!

De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, ijsbanen, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer eropuit-tips in Zwolle en het Vechtdal Overijssel.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 211 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 211 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Zwolle!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel? Er zijn in de regio Zwolle véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel

Op Kidsproof Zwolle vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Zwolle te beleven.