Leuke voorjaar uitjes voor ouders & kids Zwolle!
Eropuit

Leuke voorjaar uitjes voor ouders & kids Zwolle!

De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, ijsbanen, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer eropuit-tips in Zwolle en het Vechtdal Overijssel.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 227 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 227 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Zwolle!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel? Er zijn in de regio Zwolle véél leuke dingen om te doen en ontdekken voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen met kindvriendelijke routes. Zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een jumphal, een escaperoom, kastelen, ijsbanen, een leuk museum voor kinderen, samen naar een kinderfilm of familiefilm, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Zwolle en Vechtdal Overijssel

Op Kidsproof Zwolle vind je alle hotspots en leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Meppel, Raalte, Dalfsen, Hattem, Elburg, Wezep en Ommen! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips en de leukste hotspots om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Zwolle te beleven.