Herberg de KlompTerug naar het overzicht

Herberg de Klomp is dé plek om het met hele gezin samen te zijn en te genieten van het eten en drinken.
Net onder de rook van Zwolle richting Dalfsen, ligt het prachtige plaatsje Vilsteren. Na nog geen 25 minuten rijden kom je aan bij Herberg de Klomp. Dé plek om met het hele gezin, vrienden, opa's en oma's samen te zijn en te genieten van lekker eten en drinken.

Herberg de Klomp beschikt over een gezellig restaurant met terras. Voor een heerlijke lunch en/of diner kan je hier goed met de kids terrecht. 

Voor de kids is er een fijne speelhoek waar je ze goed in de gaten kan houden. Voor alle leeftijden plezier! Daarnaast is de omgeving een heerlijke plek om te wandelen en ze hebben een heel fijn terras met speelveld.

Nieuwsgierig? Klik op de "roze website button" voor meer beleving!

Tip! Voordat je met zijn allen aan tafel gaat, kan je een leuke boswandeling maken in deze prachtige omgeving waarin Herberg de Klomp ligt. Er ligt een route voor je klaar! en houdt onze uitagenda goed in de gaten! Herberg de Klomp organiseert ook super leuke speurtochten voor de hele familie!

Herberg De Klomp

Vilsterseweg 10
7734 PD Vilsteren
Openingstijden Zie website! Prijs Zie website! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes