Zomervakantie uitje!Terug naar het overzicht

vrijdag 15 juli - zondag 28 augustus
Zin in een leuk, lekker en leerzaam uitje in de zomervakantie? Kom naar Fruittuin Verbeek!
Kom het beleven op de boerderij! Het woord boerderij geeft al aan dat je hier te maken heeft met een plek waar iets te beleven valt. Waar het gezellig is, waar je wat kunt leren en waar je het gezellig hebt met het hele gezin. Producten rechtstreeks van het land, en houdbare producten zonder kleur-, geur-, en smaakstoffen. Dat is wat zij belangrijk vinden en zij constant hun best voor doen.

Fruit plukken & tuincafe
Op hun boerderij vind je naast een boerderijwinkel ook de Tuinkamer & terras. De Fruittuin heeft één van de grootste terrassen van de Noord-Veluwe, bij hun betekent dat zowel genieten als beleven. Smaak & Smaakbeleving gaan al jaren hand in hand bij de Fruittuin. Binnen in de Tuinkamer of buiten op het terras kunnen er kopjes koffie of thee gedronken worden samen met een overheerlijk stuk huisgemaakt gebak! Naast koffie & thee kan er ook heerlijk geborreld worden tussen de fruitbomen!

Boomgaard Speeltuin
Jullie komen heerlijk tot rust tussen de fruitbomen terwijl de kinderen zich volop vermaken in de grote boomgaard speeltuin! Naast een heuse speel heftruck, air trampoline vind je bij ons ook een trekker parcours! Liever samen iets ondernemen? Doe de interactieve speurtocht door de boomgaard en leer alles over het telen van fruit!

Meer info? Klik op de roze website button

Fruittuin Verbeek

Vierhuizenweg 5
8096 RP Oldebroek
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit met de bus in de vakantie!

Eropuit met de bus in de vakantie!

Onze kinderen vinden de bus echt fantastisch. Die van jou ook? Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met een bushalte in de buurt.

Ontdek ze hier