Dinoland ZwolleTerug naar het overzicht

Zin om te klimmen, klauteren en weer even terug in de tijd? Kom dan naar Dinoland!

LET OP! Dinoland is vanaf 27 juni geopend.

Enkele dingen zullen anders zijn, zo is het straks noodzakelijk om vooraf een ticket te kopen en zal het voor bepaalde activiteiten noodzakelijk zijn om eerst een tijdslot te reserveren.

In Dinoland ga je terug naar de tijd van de dinosaurussen, miljoenen jaren geleden. Je maakt er kennis met meer dan 100 soorten uit het Trias, Jura en Krijt tijdperk en leer van alles over ze.

Wil jij alles te weten komen over Dino's? Leren hoe je oude fossielen kan opgraven...maar waar je vooral ook lekker kan klimmen, klauteren, glijden en spelen? Dinoland biedt het allemaal.

Dinoland heeft een overdekte speelhal, een klimmuur, een speurtocht, grote buiten speelplaats met klimparcours en in de vakanties ook een dinoshow.

Dinoland is geschikt voor jongens en meiden van 2 tot 14 jaar.

Nieuwsgierig? Klik op de "roze" button om het park te ontdekken!

Dinoland

Willemsvaart 19
8019 AB Zwolle
Openingstijden In de schoolvakanties 7 dagen per week van 10.00 uur tot en met 18.00 uur.
Eventuele gewijzigde openingstijden staan vermeld op de site.
Prijs Prijzen zijn vanaf 7,95 euro per persoon. Voor een volledig prijsoverzicht, zie website Dinoland. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

YAY! Herfstvakantie in en om Zwolle!

YAY! Herfstvakantie in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst en vakantie! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek de vakantie tips hier