Toffe SpeelboerderijTerug naar het overzicht

Kom de boel op stelten zetten deze zomer bij de Flierefluiter! Uitgeroepen tot leukste speeltuin!
Boerderij De Flierefluiter is een indoor en outdoor speelparadijs met kinderboerderij in Raalte. Het indoor speelparadijs heeft heeft meerdere verdiepingen waardoor je van de ene naar de andere etage glijdt, evenwichtsparcours en een blokkenzolder met luchtkussens.

Kinderboerderij

Mocht je even de rust willen opzoeken is er de kinderboederij. Konijntjes knuffelen, paardrijden en er zijn nog veel meer leuke dieren te zien! 

Speeltuin & Zwembad

De outdoor speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, spelen met skelters en in de zomermaanden is er zelfs een zwembad! 


Genieten

Voor de ouders zijn er verschillende heerlijke plekken om te zitten, buiten op het terras met uitzicht over de speeltuin, maar ook binnen in het indoor gedeelte. Daarnaast heeft de Flierefluiter een groot horeca punt. Niet alleen voor lekker koffie en thee, maar ook voor een lunch of avondeten kan je hier goed terecht!

Kortom een heel compleet speelparadijs voor alle leeftijden met een heerlijke boerderijsfeer en zij zijn uitgeroepen door de ANWB tot leukste uitje van Overijssel!

Klik op de "roze" button voor meer leuke Flierefluiter weetjes.

Tip! Je kan hier ook heel leuk je kinderfeestje vieren!

Flierefluiter

Raarhoeksweg 49
8102 SZ Raalte
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Alaaf Alaaf! Carnaval rondom Zwolle!

Alaaf Alaaf! Carnaval rondom Zwolle!

De leukste carnavalsoptochten op een rij! In en om Zwolle!

Ontdek ze hier!