• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Toffe SpeelboerderijTerug naar het overzicht

Kom de boel op stelten zetten deze zomer bij de Flierefluiter! Uitgeroepen tot leukste speeltuin!
Regen of zonneschijn, bij de Flierefluiter kun je altijd terecht voor het allerleukste uitstapje met de hele familie! Met de kinderboerderij en de binnen- en buitenspeeltuin is er altijd wat te beleven: de hele dag fietsen, skelteren, glijden, klimmen, rennen en vooral gek doen!

In de boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen worden de wildste ideeën werkelijkheid! Op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen?

In de buitenspeeltuin bereik je klimmend en klauterend het hoogste punt van de speeltoren en zoef je vervolgens door de ultralange glijbaan. En daar staat de kabelbaan waar je heel hard naar de andere kant kunt slingeren om vervolgens op de skelters het terrein te verkennen. En bij mooi weer spetteren we er wat op los en roetsjen we van de waterstormbaan. Vergeet dus vooral je zwemspullen niet!

Ontdek ook de kinderboerderij met gratis ponyrijden op echte pony’s en een heuse knuffelruimte met konijnen en cavia’s. Ook loop je zo de weide in, om nog veel meer knuffeldieren te aaien; van het grootste konijnenras tot het kleinste koeienras ter wereld. En natuurlijk ook schapen, geiten, kippen…

NIEUW: het hele jaar door evenementen!
Dit jaar wordt een bezoekje aan de Flierefluiter ook tijdens vakanties en feestdagen nog specialer! Tijdens deze periodes zullen er vele extra evenementen op het park zijn, zoals luchtkussens, je laten schminken en theatervoorstellingen. Een bezoekje aan De Flierefluiter wordt zo gegarandeerd een top beleving!

Kortom een heel compleet speelparadijs voor alle leeftijden met een heerlijke boerderijsfeer en in 2023 door de ANWB opnieuw verkozen tot Het leukste uitje van Overijssel!

Klik op de 'roze' button voor meer leuke Flierefluiter weetjes.

Tip! Je kan hier ook heel leuk je kinderfeestje vieren!

Flierefluiter

Raarhoeksweg 49
8102 SZ Raalte
Openingstijden Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier