• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Herberg Molecaten HattemTerug naar het overzicht

maandag 1 januari
Alle seizoenen van het jaar beleven bij Herberg de Molecaten
Midden in de bossen van Hattem ligt het restaurant Herberg Molecaten. Een heerlijke plek om na het wandelen in het bos neer te ploffen voor een kop koffie met wat lekkers of om lekker met de kinderen wat te gaan eten. Een groot buiten terras met loungebanken en in de koudere maanden van het jaar is deze overdekt en lekker behaaglijk met terraskachels en dekentjes. 

Het terras kijkt uit op een bos speeltuin voor de kinderen waarin een leuk parcourtje met schommels staat. Oh en vergeet een bal niet mee te nemen, een doel om lekker te voetballen is ook aanwezig. 

Kortom een heerlijke plek om met de kinderen te vertoeven het hele jaar door! Nieuwsgierig geworden? Klik op de "paarse" button voor de website van Herberg Molecaten.

Herberg Molencaten

Molecaten 7
8051 PN Hattem
Openingstijden Dinsdag t/m zondag vanaf 10:00 geopend voor lunch en diner Prijs Zie menukaart op website. Klik op de "paarse" button. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier