De nieuwste kinderfilms!Terug naar het overzicht

De nieuwste kinderfilms samen bekijken in Pathe Zwolle.
Let op! 1 juni opent Pathé Zwolle zijn deuren weer. Wel met gepaste maatregelen zoals: Kom met maximaal twee personen of met je huishouden. Kinderen onder de 12 jaar vormen de uitzondering, zij zijn in grotere groepen welkom onder begeleiding van maximaal twee volwassenen; waarbij de volwassenen - als zij geen huishouden vormen - onderling de 1,5 meter afstand in acht moeten nemen.

Een lekker filmpje pakken bij Pathe in zwolle met de kids! 

Pathe Zwolle heeft hiervoor speciale kids events. 
Op de site vind je het aanbod van alle kinderfilms die nu in de bioscoop draaien. Kies een film uit en bekijk de trailer. Andere leuke dingen op de site zijn de games die je kunt spelen en de kleurplaten om te downloaden.

De Pathé Kleuter Bios is voor kinderen van 3-6 jaar. Daar draaien de allerleukste films speciaal voor jou, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en ook het geluid wat zachter staat. Kinderen krijgen een kleurplaat en een diploma.

Enthousiast? Klik snel op de "roze" button voor alle leuke kleurplaten en de nieuwste kinderfilms!

Tip! Wist je dat er doordeweeks altijd een kinderfilm draait om 10.15 uur en 16.00 uur? 

Pathe Zwolle

Pannekoekendijk 11
8011 BJ Zwolle
Openingstijden Zondag t/m donderdag van 10:00 tot 22:30 uur
Vrijdag & zaterdag van 10:00 tot 00:30 uur
In de vakanties geopend vanaf 09:30 uur
Prijs Ben je 11 jaar of jonger? Dan kun je met het Pathe Kinderticket voor slechts € 6,50- naar de allerleukste films bij Pathe! Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De tofste kinderfeestjes vind je hier!

De tofste kinderfeestjes vind je hier!

Je zoon of dochter binnenkort jarig? Of wil je alvast wat inspiratie voor kinderfeestjes opdoen? Onze super leuke kinderfeestjes nieuwsbrief is uit!

Lees 'm hier