Zwembad de VrolijkheidTerug naar het overzicht

Spetter, pieter, pater, bij zwembad De Vrolijkheid in het water!
Zoveel leuk zwemaanbod bij zwembad De Vrolijkheid. Van vrijzwemmen, lekker ravotten op de speelmaterialen in het water, ontspannen aan de kant of glijden van de glijbaan. Het kan allemaal bij De Vrolijkheid.

Het zwembad heeft een recreatiebad in speelse vormen met onder andere een glijbaan, whirlpools, wildwater kreek en een klimmuur. Apart peuterbad van /- 31 graden, een 8-baans wedstrijdbad, een 6-baans wedstrijdbad met beweegbare bodem, twee duikplanken en een duikkuil van 3,8 meter diep.

Naast vrijzwemmen organiseert het zwembad samen met Optisport ook andere leuke zwemactiviteiten waaronder ook zwemlessen en kinderfeestjes.

Klik op de "roze" button voor website van zwembad De Vrolijkheid.

Zwembad De Vrolijkheid

Ossenkamp 7
8024 AG Zwolle
Openingstijden Voor een volledig en compleet overzicht per dag, klik op de "paarse" button. Prijs Vrijzwemmen Zwembad bad tot 3 jaar Gratis Zwembad tot 18 jaar € 5,00 Zwembad volwassenen € 6,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Koningsdag in en om Zwolle 2024

Koningsdag in en om Zwolle 2024

Leve de koning, Hoera, hoera, hoera! Eropuit met de kids op Koningsdag! Wij hebben de leukste tips en adresjes voor je verzameld in en om Zwolle.

Nieuwsgierig naar deze Konings-special tips?

Lees ze hier!