icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Zwembad de VrolijkheidTerug naar het overzicht

Spetter, pieter, pater, bij zwembad De Vrolijkheid in het water! Weer open vanaf 13 mei!
Zoveel leuk zwemaanbod bij zwembad De Vrolijkheid. Van vrijzwemmen, lekker ravotten op de speelmaterialen in het water, ontspannen aan de kant of glijden van de glijbaan. Het kan allemaal bij De Vrolijkheid.

Het zwembad heeft een recreatiebad in speelse vormen met onder andere een glijbaan, whirlpools, wildwater kreek en een klimmuur. Apart peuterbad van /- 31 graden, een 8-baans wedstrijdbad, een 6-baans wedstrijdbad met beweegbare bodem, twee duikplanken en een duikkuil van 3,8 meter diep.

Naast vrijzwemmen organiseert het zwembad samen met Optisport ook andere leuke zwemactiviteiten waaronder ook zwemlessen en kinderfeestjes.

Klik op de "roze" button voor website van zwembad De Vrolijkheid.

Zwembad De Vrolijkheid

Ossenkamp 7
8024 AG Zwolle
Openingstijden Voor een volledig en compleet overzicht per dag, klik op de "paarse" button. Prijs Vrijzwemmen Zwembad bad tot 3 jaar Gratis Zwembad tot 18 jaar € 5,00 Zwembad volwassenen € 6,00 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De ZOMERVAKANTIE is begonnen!

De ZOMERVAKANTIE is begonnen!

Het is ZOMER en VAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Check alvast onze 19 zomerse tips en activiteiten!

Naar de tips!