Eropuit met alpaca'sTerug naar het overzicht

Hebben jullie de Alpa Farm in Rouveen al ontdekt? Van wandelen tot picknick samen met de alpaca's.
Opzoek naar een leuk uitje en iets unieks? Kom dan naar de Alpaca Farm in Rouveen. Samen met de alpaca's organiseren ze diverse activiteiten om met het gezin, familie en/of vrienden te ondernemen. 

Wandelen met alpaca's

De wandelingen zijn leuk voor jong en oud en zijn heel rustgevend en gezellig. Er word gewandeld in groepen van minimaal 2 en maximaal 10 personen. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens de wandeling is er een korte pauze en is er tijd om ze brokjes te voeren en leuke foto's te maken. Na de wandeling is er tijd voor koffie/thee en wat lekkers.

High tea
Wil jij graag een gezellige high tea boeken tussen de alpaca's, ook dat kan! Geniet van een heerlijke high tea met hartige- en zoete hapjes en natuurlijk onbeperkt thee (of koffie). Ook krijg je een bakje alpaca brokjes die je tijdens de high tea aan de alpaca's kan voeren.

Picknick 
Altijd al willen picknicken tussen de alpaca's? Bij Alpa Farm Rouveen is het ook mogelijk een picknick te boeken. Je ontvangt bij aankomst een gevulde picknick mand met o.a. heerlijke broodjes, beleg en drinken. Deze picknick kun je  dan nuttigen tussen de alpaca's op een kleedje in het gras of aan een picknick tafel. In de picknick mand bevind zich ook een bakje met alpaca brokjes die je onder de picknick aan de alpaca's kunt voeren. 

Alpaca Feed & Greet
Tijdens de feed en greet eten onze alpaca's uit je hand. Je kan leuke foto's en selfies maken en ondertussen kom je van alles te weten over alpaca's. Ook mag je natuurlijk vragen stellen. De feed en greet duurt ongeveer 30 minuten.  Er is de mogelijkheid om tegen een vergoeding  koffie of thee te bestellen en deze tussen de alpaca's te nuttigen. Bij goed weer vind de feed en greet buiten plaats. Bij regen kan deze naar binnen verplaats worden.

Meer info en/of reserveren? Klik op de roze website button.

Tip! Binnenkort een kinderfeestje? Die organiseren zij ook! :)

Alpa Farm Rouveen

Klaaskloosterweg West 6
7954 PS Rouveen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Dé Sinterklaas Wijkintochten in en om Zwolle

Dé Sinterklaas Wijkintochten in en om Zwolle

Grote intocht gemist of nog een keer Sinterklaas verwelkomen? Ontdek hier de lijst met sint intochten in de wijk!

Ontdek ze hier!