Voorjaarsvakantie tip!Terug naar het overzicht

Kom naar ANNO en ontdek hun toffe voorjaarsvakantie activiteiten in het museum.
Deze voorjaarsvakantie (16 februari t/m 25 februari) is in het museum ANNO weer éxtra sfeervol met (gratis) activiteiten voor de kids! Tijdens deze week genieten kinderen, ouders en grootouders van de verschillende, activiteiten zo komt er een eigen Zwolse Machtwacht, familie stadswandeling, diverse workshops en nog veel meer tofs!

Thee en taartfeest
De familie Podt nodigt je van harte uit voor hun thee- en taartjesfeest in ANNO Stadsmuseum Zwolle. Een High Tea bij de familie Podt! “Welke familie? Die ken ik helemaal niet…” Dat kan kloppen! Deze familie leefde namelijk in de 18e eeuw in het Drostenhuis. Dat is het oude huis dat bij dit museum hoort.

Familieroute
Ontdek of je in de 18e eeuw een patriot of prinsgezinde zou zijn geweest! Trek letterlijk de kleren aan van een kind in de 18e eeuw! Ga op zoek naar een eeuwenoud vriendenboekje dat alleen deze voorjaarsvakantie live in het museum te zien is!

ANNO Ontdekhoek
Er is iedere week genoeg te doen in de ANNO Ontdekhoek! Heb jij altijd al een bijzondere schat willen opgraven? Ga dan aan de slag als archeoloog. Of wil je later architect worden? Vouw dan je favoriete Zwolse gebouw. Kunstenaars zijn ook van harte welkom, want er moet een nieuw patroon voor op de muren van ons Drostenhuis gemaakt worden!

Meer info vind je via de roze website button! of ontdek alle activiteiten van ANNO in onze uitagenda.

ANNO, Museum in de maak

Melkmarkt 41
8011 MB Zwolle
Openingstijden Diverse data en tijden Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaars uitjes in en om Zwolle!

Voorjaar in Zwolle! De leukste EROPUIT tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, bowlingbanen, boswandelingen, natuurspeeltuinen en nóg veel meer!

Op naar de uitjes!