Boer'n Xpeditie LemelerveldTerug naar het overzicht

Zien, voelen en beleven tijdens de Boer'n Xpeditie!
Het boerenerf bevindt zich in het hartje van Overijssel, in het mooie Vechtdal, aan de rand van het dorp Lemelerveld. Op deze prachtige locatie vindt je een veelzijdig boerenbedrijf waar van alles te beleven valt.

Het melkveebedrijf is een moderne boerderij met volop technische snufjes. Tijdens de expeditie ga je met je eigen boerenpaspoort op pad en maak kennis met onze 250 melkkoeien. Je komt langs de melkrobots, de afkalfstal, de stier, het strohok, de uitkijktoren, overal! Ook mag je de kalfjes drinken geven!

Wil jij graag wil zien, voelen en beleven hoe het er op een boerderij aan toe gaat, dan is de Boer'n Xpeditie echt iets voor jou! Door middel van spelletjes, filmpjes en opdrachten word je al snel een echte boerenhulp!

Boerenhulp worden? Klik dan op de "roze" button!

Boer'n Xpeditie

Vilstersestraat 28
8151 AA Lemelerveld
Openingstijden De Boer’n Xpeditie is het hele jaar geopend. In het hoogseizoen zijn ze elke dag open, de rest van het jaar kun je op afspraak langs komen. Prijs Klik op de "roze" button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek de herfst tips hier