Buitenplaats TOFTerug naar het overzicht

Dwalen door hun maisdoolhof en een rondleiding over de boerderij! Ontdek Buitenplaats TOF in Zwolle!
Hoe ziet het leven op een boerenerf eruit? Je beleeft het bij Buitenplaats TOF! Henk en Jenny van der Horst wonen samen met hun 2 zonen in de Tolhuislanden in Zwolle.

Buitenplaats TOF is een buiten beleving. Dwalen in 2 maisdoolhoven, een obstakelpad en een rondleiding over de boerderij van boer Henk of een bootcamp van personal trainer Jenny. Buitenplaats TOF biedt een totaalpakket van activiteiten.

Naast inspanning is er ook ruimte voor ontspanning. Op het terras bij het doolhof is de mogelijkheid voor een hapje of een drankje. Teamuitje of familiefeestje? Samen kunnen jullie genieten van een bbq of buffet.

Meer info? Klik op de roze website button! 

Het maisdoolhof is vanaf eind juni tot half september geopend. In het hoofdseizoen (16 juli – 28 augustus 2022) zijn zij vanaf woensdag tot en met zondag open van 10.00 uur tot 18.00 uur.
In het voorseizoen (eind juni – 16 juli 2022) en naseizoen ( 31 augustus – 18 september 2022) zijn zij op afspraak geopend.

Buitenplaats TOF

Tolhuisweg 3
8028 RK Zwolle
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit met de bus in de vakantie!

Eropuit met de bus in de vakantie!

Onze kinderen vinden de bus echt fantastisch. Die van jou ook? Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met een bushalte in de buurt.

Ontdek ze hier