• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dutch Husky ExperienceTerug naar het overzicht

Op avontuur met husky's! Ontdek het hier!
Dutch Husky Experience organiseert unieke, actieve en exclusieve outdoor activiteiten in Nederland en Zweeds-Lapland. Denk hierbij aan een Cart Experience, husky hikes, overnachtingen en een complete Lapland reis.

De interactie tussen kinderen en de honden is geweldig om te zien! De volgende activiteiten zijn bij hun te doen:


In To The Wild Summer Edition

Op avontuur in het grootste en oudste bos vlakbij Zwolle, klein Zweden wordt het ook wel genoemd. De rust, de ruimte, het weidse landschap en het uitzicht over het water. Het is een unieke plek die je echt zelf moet ontdekken.

Maak op de eerste dag onder begeleiding een prachtige tocht van een afstand naar keuze op de SUP of Kano. Ontspan na een actieve dag bij het kampvuur en slaap midden in het bos in een safari tent. De volgende ochtend word je gewekt door de husky's en maak je een mooie Husky Hike.


Husky Hike

Een onvergetelijke beleving voor jong en oud! Maak op unieke wijze kennis met hun husky's. Leer alles over de husky en het roedel leven, onbeperkt knuffelen, leer de husky's in tuigen en maak de leukste foto's. Voortgetrokken door je favoriete husky maak je een mooie hike (wandeling) over de Veluwe. Geniet van de natuur, de interactie met de honden en elkaar. De afstand van de hike is in overleg.


Fotoshoot

Ben jij nou al tijden op zoek naar die ene unieke familie foto aan de muur? Reserveer dan nu een fotoshoot met hun husky’s. Op de Veluwe gaan ze op zoek naar mooie plekjes en vertellen ze jullie ondertussen graag meer over hun husky’s.

Tijdens een korte wandeling maken ze onderweg zoveel mogelijk foto’s, maar stoppen ook om verschillende stilstaande/portret foto’s te maken. Zodra ze genoeg foto’s hebben ronden ze de wandeling af en gaan jullie terug voor koffie met iets lekkers.


Kinderfeestjes

Uiteraard kunnen zij ook met jullie een kinderfeestje organiseren. Wel in overleg, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie en of reserveren voor een activiteit? Klik op de roze website button.

Dutch Husky Experience

Eperweg 79
8084 HC 't Harde
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Zomervakantie in en om Zwolle

Zomervakantie in en om Zwolle

Laat die zon maar lekker schijnen want het is zomervakantie! Lekker zwemmen, creatief aan de slag, een dagje in de stad... bekijk snel de leukste zomeruitjes. Ook voor de minder zonnige dagen..:-).

Check de leukste zomeruitjes hier