Piratenpad in OmmenTerug naar het overzicht

Durf jij het Piratenpad te wandelen in Ommen?
Camping De Koeksebelt en Kinderboerderij Ommen hebben samen in het Laarbos in Ommen een leuke route voor kinderen uitgezet met als thema piraten. Beide locaties werken al met dit thema, bijvoorbeeld op de camping staat het piratenschip van kapitein Koekie en op de Kinderboerderij zijn er kinderfeestjes te boeken in ditzelfde thema.

Piratenpad

De route kan worden gevolgd aan de hand van herkenbare paaltjes, deze kun je vinden in het bos. Ter ondersteuning van het thema piraten kan er een tasje met inhoud worden gekocht bij camping De Koeksebelt en bij de Kinderboerderij. Hierin zitten diverse artikelen om de kinderen om te toveren tot piraat en natuurlijk de routekaart met leuke vragen voor onderweg. De route is een kleine 3 kilometer en start tegenover de kinderboerderij bij de witte slagboom.


Kabouterpad

Tevens zijn er in dezelfde stijl als de paaltjes van het piraten pad ook paaltjes voor het Kabouterpad van de kinderboerderij te volgen. Het Kabouterpad is voorlopig alleen nog te boeken als onderdeel van een kinderfeestje of schoolreisje. Neem voor meer informatie over het Kabouterpad contact op met de kinderboerderij.

Klik op de roze website button!

Kinderboerderij Ommen

Het Laar 2c
Openingstijden iedere dag van 14.00 uur tot 17.00 uur (in juli en augustus vanaf 13.00 uu tot 16.30 uur en iedere woensdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur). Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit met Pinksteren in en om Zwolle

Eropuit met Pinksteren in en om Zwolle

Wat een heerlijke tijd is dit! Veel vrije dagen, dus veel tijd om met je kids eropuit te gaan!

Nieuwsgierig naar de uittips? Lees de leukste tips met Pinksteren.

Bekijk ze hier