Op koesafari!Terug naar het overzicht

Ontdek de big five! Samen op de tractor en huifwagen opzoek naar de unieke koeien Een loeigoed idee!
De Vechtdalhoeve biedt haar bezoekers een heuse “big five" ; je beleeft een unieke combinatie van “Landbouw, Natuur, Recreatie, Educatie en Culinair". Een formule om van te houden!

Samen met Simone op Koesafari, met tractor en huifwagen op zoek naar een unieke kudde Brandrode Vechtdal runderen. Zij vertelt het verhaal achter het Brandrode Vechtdal Rund.

Het Brandrode rund is een zeldzame Hollandse koe die het hele jaar buiten verblijft in een bijzonder natuurgebied aan de oevers van de rivier de Vecht. Spa en Wellness voor Koe en Kalf. Deze prachtige diep bruine runderen en het natuurgebied waarin ze het gehele jaar mogen verblijven verdienen het om gezien te worden!

Als een echte safari wordt er tussen deze dieren gereden om te genieten.

Op Koe safari gaan betekent ook dat er tijd is om te genieten aan de waterkant van de rivier de Vecht. Even onthaasten met een kopje koffie of thee in uw hand, rust en ruimte om je heen…

In de mei- en zomervakantie (hoogseizoen) organiseren zij Koe-safari dagen waar je je óók individueel kunt aanmelden. Je bent van harte welkom om het Vechtdal op deze unieke manier te beleven!

De safari duurt 2 uur. (Afh. van de weersomstandigheden).

Onze huifwagen is helaas niet rolstoelvriendelijk.

Wil je meer Weten? Klik op de roze website button!

Let op: Telefonisch reserveren is noodzakelijk!

Vechtdal Hoeve Koesafari

Ridderinkweg 3
7735 KG Arriën
Openingstijden In overleg. Prijs € 11,50 p.p. incl. 2x koffie/thee met heerlijk vers krentenbrood van de bakker.
€ 8,50 kinderen 2 t/m 12 jaar incl. limonade en wat lekkers.
Deze tarieven zijn gebaseerd op besloten groepen bij minimaal 10 betalende volwassen. (Bij deelname minder dan 10 personen wordt de prijs berekent op basis van 10 personen)
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst in en om Zwolle!

Herfst in en om Zwolle!

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt tijd voor de herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Herfst tips en uitjes