De leukste uitjes de regio Amersfoort!

De leukste uitjes de regio Amersfoort!

Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen. In het weekend, door de weeks en de vakanties. Je vindt er vast een leuk uitje tussen! Ook oa. voor de lente en de voorjaarsvakantie.

PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in de regio Amersfoort. Kijk daarvoor tussen de Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 208 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 208 resultaten
Pagina: 1234567

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Amersfoort!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Amersfoort: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Amersfoort, Soest en Leusden?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Amersfoort, Soest en Leusden

Op Kidsproof Amersfoort vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Amersfoort, Soest, Leusden, Nijkerk, Barneveld, Putten, Ermelo en Ede-Wageningen!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)