• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwembad De SprenkelaarTerug naar het overzicht

Lekker plonzen en spetteren in het gezinsvriendelijke zwembad De Sprenkelaar in Apeldoorn!
Kom lekker recreatief zwemmen bij De Sprenkelaar. Het zwembad is dan alleen toegankelijk voor families.

In het lekker warme peuterbad kunnen de kleintjes heerlijk rustig spelen. De grote kids vermaken zich in het wedstrijdbad. Er ligt dan een loopmat in het water, de duikplank ligt klaar en de waterglijbaan staat aan.

In de vakanties is het extra tof om te zwemmen bij De Sprenkelaar. Er worden dan altijd extra activiteiten geoerganiseerd of er wordt een leuk opblaasobject in het water geplaatst. Je vindt deze vakantieactiviteiten terug in onze Uitagenda!

In dit zwembad kun je ook op bepaalde tijden een lesje baby, peuter of kleuterzwemmen volgen. Je kunt hier altijd aan meedoen, reserveren is niet nodig. Het zwem ABC halen is hier ook mogelijk!

Goed om te weten: De Sprenkelaar gaat op z'n vroegst pas in 2024 verhuizen naar de nieuwe locatie. Voorlopig kunnen we dus nog lekker blijven zwemmen bij De Sprenkelaar!

Meer weten? Klik dan op de roze button om naar de site te gaan.

Op zoek naar een leuk plekje om wat te eten met je kind? Bekijk dan de categorie Uiteten.

Zwembad De Sprenkelaar

Laan van Zevenhuizen 381
7323 AW Apeldoorn
Openingstijden Op de site zie je de openingstijden per activiteit. Klik op de roze button om naar de site te gaan. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantie uitjes

De leukste zomervakantie uitjes

Yes, (bijna) vakantie! Er is deze zomer weer zoveel te doen in en om Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Veluwe. Wij verzamelden de leukste zomeruitjes met kinderen voor je.

Bekijk de tips!