10x IJsje eten in Den Bosch!

6 september 2021

Het is zomer, dus ijsjes tijd! Heel eerlijk gezegd eten wij het liefste elke dag wel een ijsje….of twee of bij heel warm weer soms wel drie ijsjes! Ik schaam me er niet voor want het is ook moeilijk te weerstaan als je in Den Bosch bijna op elke hoek van de straat een ijsje kunt kopen in de lekkerste ijssalons. Omdat wij zo'n goede ijskenners zijn hebben we voor jullie een IJSCO TOP 10 samengesteld!

Afbeelding L'oro Nero

Zammatteo
Bij ijssalon Zammatteo in Den Bosch maken ze het Italiaanse ijs echt zelf. Met het verse fruit dat Enzo en Marion op de markt kopen bereidt Enzo het ijs volgens het recept van zijn grootmoeder die in 1935 met Zammatteo begon!

Frezzo Den Bosch
Voor alle ijsmonsters, groot of klein? Bij Frezzo Den Bosch kies jij jouw smaak en kun je genieten van heerlijk Italiaans ijs. Frezzo bevindt zich midden in het centrum van Den Bosch. Een heerlijk plekje om af te koelen met een ijsje.

Gelateria Davide
Gelateria Davide in de Hinthamerstraat is een prachtige zaak met achterin een professionele keuken met machtige ijsmachines! Bij binnenkomst is de meterslange toonbank de blikvanger, boordevol vers ijs in vele smaken, diverse ijstaarten en kleurige macarons.


IJs van Cootje
Midden in het centrum op de Pensmarkt in Den Bosch vind je deze ijssalon met ijssmaken waar je voorheen alleen maar over kon dromen! Aanrader!

L’oro Nero
Achter het station op het Paleiskwartier vind je L’oro Nero. Een heerlijk Italiaans plekje waar je alles kan bestellen met een Italiaanse tint. Dus ook het heerlijke ijs!

De IJsvogel
In de wintermaanden is het een winkel dat vol hangt met lederwaren, maar zodra de eerste zonnestralen beginnen te schijnen verandert deze winkel in een ijssalon met heerlijk zelf gemaakt ijs. De IJsvogel is niet weg te denken uit de binnenstad.

TumTum IJs Den Bosch
Niets is zo leuk als zelf je eigen ijs tappen! Dat kan bij Tum Tum ijs in Den Bosch. In de ijswinkel vind je 8 tapkranen met 8 verschillende soorten smaken ijs. Daarna kies je een eigen topping; slagroom, spikkels, chocolade, snoepjes, koek, sauzen, fruit. Jouw smaak, jouw combinatie, jouw ijs!

Isabella Italia
Haal de Italiaanse sferen dichtbij en geniet van het heerlijk ambachtelijke ijs van Isabella Italia in Den Bosch. Kies je favoriete smaak of probeer iets nieuws, dat kan bij Isabella Italia!

Yoghurt Barn Den Bosch
Zijn jullie dol op Yoghurt? Probeer dan eens de frozen specials of een van de heerlijke shakes!

Swirl's
Bij Swirl's in Den Bosch stel je je eigen ijsje samen. Van de ijssmaak tot en met de topping, alles is mogelijk. Voor de topping kun je kiezen uit fruit, snoep, chocolade en nog veel meer. Ook zijn er seizoensgebonden toppings, dus heel veel variatie!

Heb jij ook al trek gekregen? Genoeg keus in Den Bosch in ieder geval.

Veel plezier en geniet ervan!

~ Carlijn ~