DE LEUKSTE KERSTMARKTEN VOOR KINDEREN IN EN OM DEN BOSCH!

7 december 2023
Heerlijk over de kerstmarkt struinen, warme chocolademelk en gluwein, al het moois bewonderen en over al twikkelende lichtjes! Ontdek dit gezellige lijstje met kerstmarkten in Den Bosch, Vught, Heusden en nog meer leuke plekken..
 
De gezelligste kerstmarkten in en om Den Bosch, ook voor kinderen!

Kerstmarkten zorgen voor de ultieme kerstbeleving! In en om Den Bosch vind je veel kerstmarkten die leuk zijn voor het hele gezin. Wij hebben de leukste kerstmarkten voor kinderen in 2023 op een rijtje gezet!

Kerstmarkt in Lith

Bezoek deze gezellige kerstmarkt op zaterdag 16 december in Lith met leuke kraampjes, eten, drinken en een heerlijk vuurtje. Een straat vol gezelligheid!

Kerstmarkt IJM in Vught

Zaterdag 16 en zondag 17 december 2023 staat de vierde jaarlijkse kerstmarkt gepland! De kerstmarkt zal dit jaar nóg gezelliger worden ingericht met zo’n 200 nostalgische houten kramen, knusse vuurtjes en uiteraard de nodige kerstversieringen. Alles vindt plaats op het verharde terras bij het IJzeren Man Strandbad & Madame Zita waar je kunt genieten van een lekker hapje en drankje. 

Dickensfestijn in Drunen

Het centrum van Drunen verandert op 17 december 2023 weer in een levend negentiende eeuws tafereel. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Vele personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven en vind je op deze geweldige kerstmarkt in Drunen.

De Brabanttse Winter in Den Bosch

Van 21 december 2023 t/m 7 januari 2024 worden wintersprookjes werkelijkheid in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Een gigantische winterervaring waar je kunt genieten van de grootste schaatsbaan van Brabant, een leuke kerstmarkt, Theater en talloze geweldige winterse kinderactiviteiten. 

Christmas by Candlelight in Heusden

Vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2023 is het weer Christmas by Candlelight in het middeleeuwse Heusden! Alles in het pittoreske vestingstadje aan de Maas ademt de sfeer die zo goed past bij Kerst. De schilderachtige straatjes, de historische panden, de vele authentieke winkeltjes, de gezellige horeca. Het is de perfecte plek voor een van de liefste en mooiste kerstmarkten van Nederland. Kraampjes bij kaarslicht, overal kerstzang, vuurkorven, straattheater, foodtrucks en glühwein. Super gezellig dus!

Kerstfeest op het plein

Kom helemaal in kerstsfeer tijdens Kerst op het plein in Den Dungen! De volgende editie is op zaterdag 16 december 2023 van 14:00-19:00 uur op het plein voor Litserborg. Er is een draai en een zweefmolen voor de kids. Ook kun je op de foto met de kerstman!

Wintermarkt in Oss

Wijkhuis De Haard in Oss organiseert ook dit jaar op zondag 17 december 2023, in samenwerking met de wijkraad, Rucrea en ONS welzijn weer een wintermarkt. De vrijwilligers van Wijkhuis De Haard hebben er alles aan gedaan om het zo sfeervol te maken! Er is koffie, gluwein en chocolademelk te verkrijgen. Laat je verrassen aan een diversiteit aan standhouders.

Er is nog veel meer leuks te doen rondom de feestdagen! Kijk ook eens naar onze állerleukste tips voor de kerstvakantie met kinderen in en om Den Bosch

Fijne feestdagen!

Liefs Carlijn

Kerstvakantie-uitjes in Den Bosch

Vast op zoek naar leuke tips voor de vakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve uitjes en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat bomvol leuke kerstvakantie-uitjes in en om Den Bosch, kijk snel!