IJzeren Man Klimbos!Terug naar het overzicht

zaterdag 21 november
Durfals opgelet! NIEUW: IJzeren Man Klimbos in Vught! Hoe gaaf!
In 2020 is druk gewerkt aan de bouw van een groot klimbos op locatie bij de IJzeren Man in Vught. Het is een waar klimpark geworden waar jong en oud zich uren kan vermaken. De echte avonturiers leven zich uit op de verschillende routes en gaan gezekerd door het parcours. Maar ook ongezekerd beleef je plezier in het nettenparcours!

Grootste klimbos van de Benelux!
Met maar liefst 15 klimroutes, ziplines en een nettenpark heeft IJM Vught het grootste klimbos van de Benelux. Dat is gaaf!! De diverse klimroutes variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte waardoor iedere klimmer op zijn eigen niveau kan klimmen en klauteren. Zowel voor beginners als ware durfals! Uiteraard werken we volgens de richtlijnen en ga je veilig gezekerd aan een klimgordel de hoogte in. Ga je voor het nettenpark? Dan is een klimgordel niet nodig!

Toegang tot het IJM Klimbos
Gezekerd klimmen in het klimbos is al mogelijk vanaf 8 jaar én 1.35m. Tot en met 12 jaar dien je begeleid te worden door een meeklimmende volwassene. Hiervoor geldt 1 volwassene per 3 kinderen.

Durf jij het aan? Klik op de roze button en maak een reservering!

Wist je dat ze ook een Nettenpark hebben voor de kinderen onder 1.35m en jonger dan 8 jaar? Ontdek het hier!

Strandbad De IJzeren Man

Boslaan 49
5263 NX Vught
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

De leukste clubjes!

De leukste clubjes!

Nieuw jaar, nieuw clubje! We hebben een compleet overzicht van leuke clubjes in en om Apeldoorn en Deventer. Creatief of juist sportief; hier vind je vast en zeker een clubje dat precies bij jouw kind past.

vind een tof clubje