• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6 x Spelen met water in en om Den Haag!

25 juni 2024
Een speeltuin is altijd leuk. En helemaal als je er ook lekker met water kunt spelen! Daarom deze 6 waterspeeltuinen in de regio Den Haag voor urenlang speelplezier!
Waterspeeltuin BuytenDelft
Prinsenbos Naaldwijk
Een hele fijne tip die we van één van onze volgers kregen: het Prinsenbos in Naaldwijk! In dit recreatiegebied vind je van alles: een recreatieplas waar je kunt zwemmen en spelen, speeltoestellen en in het bos leer je van alles over bloemen en planten. Er is namelijk een kruidentuin, een vogelscherm en een vlindertuin. Superleuk!

Zuiderpret Den Haag
Deze toffe natuurspeelplaats ligt aan de rand van de grote speelweide in het Zuiderpark. In de omliggende bosjes maak je boomhutten met de losse takken. Of ga via stapstenen in het water, boomstammen, slingertouwen en loopbruggen naar de overkant van de beek. Ook is er een uitkijktoren en een kruipbuis. Spelen in het groen!

Waterspeeltuin Buytendelft in Delft
Aan de rand van Delft vind je Waterspeeltuin Buytendelft. Een super leuke plek met zandstrandjes en ligweiden langs het zwemwater en langs een speelgoot met ondiep water. Dé plek voor waterpret, maar er is meer hoor. Wat dacht je van een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel. Super leuk.De Flierefluiter Zoetermeer
In deze natuurspeeltuin kun je klimmen over boomstammen, spelen met water en dammetjes en hutten bouwen. Lekker in de natuur, maar toch midden in Zoetermeer. In het Binnenpark is deze natuurspeeltuin gerealiseerd, dicht bij het water en met allemaal speelroutes. Klimmen, kliederen, graven... kinderen kunnen hier op een veilige manier de natuur ontdekken. Genieten!

Waterspeeltuin kinderboerderij Tanthof
De waterspeeltuin op Kinderboerderij Tanthof in Delft is helemaal vernieuwd! Ook voor wat grotere kinderen en kinderen met een beperking is er nu voldoende te beleven. De waterspeeltuin bestaat uit heel veel mooie houten speeltoestellen en waterloopjes. Ook leuk: ontdek het blote voetenpad of ga op avontuur door de wilgentunnel!
Natuurspeeltuin Voorschoten
Lekker spelen met water en modder, klauteren en klimmen, met een vlot over het water.. Voorschoten heeft een geweldige natuurspeeltuin waar alle kids naar hartenlust kunnen ravotten. Zeker een keertje komen kijken!Weet jij nog een leuke speelplek waar de kids heerlijk met water kunnen spelen? Laat het ons weten via denhaag@kidsproof.nl.

Veel speel en spetterplezier!

Tamara & Jantine

Tip: nog veel meer buitenspeeltuinen in Den Haag eo (ook zonder water;-), vind je in deze blog met de leukste speeltuinen buiten.