• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

JUMP Freerun 6+Terug naar het overzicht

Ren, spring en zwaai! Bij de freerunlessen van JUMP freerun in Den Haag leer jij te gekke tricks!
Spring van plek naar plek, maak een aantal zwaaien aan de rekstok en land in de zachte blokkenbak. Bij JUMP freerun in Den Haag kun jij uitgroeien tot een echte freerunner!

Bij freerunning train je niet alleen je lichaam, maar de sport is ook heel goed voor de geest. Hier leer je je dromen waar te maken en je grenzen te verleggen. Overwin je angsten en leer te gekke tricks!

De freerunlessen zijn er voor beginners, maar ook als je al ervaring hebt kun je hier genoeg leren. Tijdens een les bouw je alles in je eigen tempo op. Je begint met kleine sprongen naar een zachte ondergrond en bouwt het op naar moeilijkere tricks op hardere ondergronden. En dat alles gebeurt onder begeleiding van goede freerun trainers. Zij zorgen voor veilige, leuke en uitdagende lessen!

Veiligheid is uiteraard van groot belang. Bij freerunning ben je alleen afhankelijk van jezelf waardoor je zelf bepaalt hoe groot de risico’s zijn die je neemt. Tijdens de lessen is er volop aandacht voor veilig leren freerunnen.

Doe een proefles
Tijdens de proefles zal je meedoen met één van de vaste lessen om een goed beeld te krijgen van de sport. Daarnaast zul je de basis technieken en principes van het freerunnen leren. Ook leer je de locatie, regels en les structuur kennen.

In Den Haag zijn er 3 locaties van JUMP Freerun.

Is freerunnen ook echt iets voor jouw kind(eren)? Klik door via de roze button voor meer informatie en aanmelden!

PS: Ken je Noa Diorgina, het blonde meisje op de foto's? Dat is de wereld kampioen freerunnen van de vrouwen! Zij is gebonden aan de JUMP freerun Den Haag. Vet cool!

Bijna jarig? Kies dan voor een freerunfeestje bij JUMP freerun in Den Haag. Samen met de andere kids kun jij je uitleven in de freerunhal. Leer wat freerunnen echt is en oefen toffe trucs. De feestjes worden gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de meest spectaculaire trucs te zien krijgt!

JUMP Freerun Den Haag


Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum