• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dansles kids & kleutersTerug naar het overzicht

Leuke dans en balletlessen bij jeugddansgezelschap Lonneke van Leth Dans!
Lonneke van Leth Dans is een superleuk jeugddansgezelschap in Den Haag. Zij spelen dansvoorstellingen voor kinderen en jongeren op scholen en in theaters. In de studio van dit dansgezelschap kunnen kinderen tussen 4 en 9 jaar dans- en balletles krijgen van een echte danseres!

Voor de allerkleinsten (4-6 jaar) zijn er kleuterlessen waarin ze met plezier leren bewegen in de ruimte en hun eigen lichaam ontdekken. Voor de kids (7-9 jaar) zijn er balletlessen waarin ze de techniek van ballet meekrijgen en werken aan coördinatie en hun flexibiliteit.

De danslessen zijn op zaterdagochtend in hun eigen dansstudio in BINk36. Danseres en docent Camille Pidou staat garant voor gevarieerde lessen, kwaliteit, creativiteit, actie en fun. De kinderen leren spelenderwijs de basistechnieken en verschillende dansstijlen.

Tijden:
Kleuterdans, 4-6 jaar: zaterdag 10:00 - 10:45 uur
Ballet, 7-9 jaar: zaterdag 10:45 - 11:30 uur

Adres:
Binckhorstlaan 36, Den Haag

Wil je een keer een gratis proefles doen? Klik door via de roze websitebutton voor alle informatie en/of stuur een mail naar: lonneke@lonnekevanleth.nl

Lonneke van Leth Dans

Binckhorstlaan 36 M601
2516 BE Den Haag
Openingstijden Kleuterdans, 4-6 jaar: zaterdag 10:00 - 10:45 uur
Ballet, 7-9 jaar: zaterdag 10:45 - 11:30 uur
Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Op 21, 22 en 23 juni kun je het Varend Corso Westland weer GRATIS bewonderen. Leuk uitje met je kinderen! Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Midden-Delfland, Maassluis, Delft en Rijswijk.

Bekijk de route en kom ook!