Boerderij 't GeertjeTerug naar het overzicht

Geitjes voeren, pony rijden of varen. Een bezoek aan 't Geertje is altijd een succes!

Bij Boerderij 't Geertje is zoveel leuks te doen voor kinderen! Dieren om te knuffelen of te voeren. Een rondje op een pony, spelen in de speeltuin. Op de biologische boerderij 't Geertje in Zoeterwoude beleef je de boerderij van vroeger.  

Er zijn melkgeiten, melkkoeien, varkens, schapen, kippen en konijnen. Vanaf eind begin maart tot de herfstvakantie kun je de jonge geitjes een flesje geven, ook mag je ze voeren met bix.

Van september tot en met maart kun je marshmallows roosteren op een echt vuurtje. 

Daarnaast kun je verschillende paden volgen: Je hebt het klompenpad (0,5 km), het avonturen wildplukpad (1,2 km) en voor de stevige stappers 'De polderkringloop'(3 km). Bij deze belevingstocht kun je meer leren over het landschap door de kunstwerken die je tegenkomt.

Boerderij 't Geertje ligt aan het water. Daar hebben ze ook rekening mee gehouden: Je kunt een roeibootje of kano huren en zelfs een roeipuzzeltocht doen. In de zomermaanden kun je ook mee met rondvaart-fluisterboot 'De Meervaarder'.

In de boerenlandwinkel worden heerlijke biologische producten verkocht. Melk, yoghurt, kaas, etc. Uiteraard op ambachtelijke wijze gemaakt. Eigen producten, maar ook streekproducten. Heerlijk!

En dan is er nog het restaurant, waar je terecht kunt voor een drankje of maaltijd. Uiteraard zijn heel veel producten weer zelf gemaakt. Wat dacht je van een plakje Zoeterwoudse kruidcake of gewoon een lekkere tosti!

Kortom: een uitje dat je zeker een keer (en eigenlijk veel vaker) met je kids moet gaan beleven! 

Tip: Voor scholen en BSO's zijn er speciale programma's bij 't Geertje!

Boerderij 't Geertje

Geerweg 7
2381 LT Zoeterwoude
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.
Zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Prijs De meeste activiteiten kosten € 1,-. Het boekje van de Wildplukwandeling is €4,- (en haal je in de boerenlandwinkel. Het bakje en de kaart mag je houden, de schaar lever je weer in). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is september!

Het is september!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, coronaproof trakteren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! We hebben leuke tips verzameld om het nieuwe schooljaar goed mee te starten. Veel plezier!

Feestjes, clubjes en nazomeruitjes!