Stadsboerderij BuytendelftTerug naar het overzicht

Kinderboerderij en waterspeeltuin Buytendelft in Delft: volop plezier voor jong en oud.
Varkens, geiten, pony's, konijnen, cavia's, muildier en nog veel meer dieren vind je op Stadsboerderij BuytenDelft.

Je kunt er dieren aaien in de wei. Of wat dacht je van een ponyritje maken? Soms is de vuurplaats aan en kun je broodjes of popcorn bakken.

In het restaurant en op het terras geniet je van allerlei lekkers. Duurzame producten en verse biologische ingrediënten. Echt heerlijk!

En ken je de waterspeeltuin al? Superleuk, met zandstrandjes en ligweiden langs een speelgoot met ondiep water. Er staan diverse speeltoestellen zoals wipkippen, glijbanen en schommels. Verder is er een grote speelboot, een kabelbaan, een graafmachientje en een watervijzel. De kwaliteit van het zwemwater wordt regelmatig getest.

Wil je meer weten over Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft, over alle activiteiten, prijzen en openingstijden?  Klik dan op de roze button voor meer informatie.

Tip: wist je dat je hier ook je feestje kunt vieren?

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten en adresjes bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu gratis in voor onze Nieuwsbrief!

Stadsboerderij Buytendelft

Korftlaan 3a
2616 LJ Delft
Openingstijden zie website Prijs gratis Waterspeeltuin €2,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?