Kinderfeestjes in en om Den Haag | Corona-proof
Kinderfeestjes

Kinderfeestjes in en om Den Haag | Corona-proof

Een super kinderfeestje vieren in en om Den Haag? Gelukkig kunnen ondanks corona veel feestjes weer. Bekijk de feestjes die open / veilig zijn. Lees vooraf de corona-maatregelen!

Het meest complete overzicht van actieve, creatieve, sportieve, gezellige en stoere verjaardagsfeestjes in en om Den Haag (Wassenaar, Voorburg, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Westland), veel plezier!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 229 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 229 resultaten

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Den Haag?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Den Haag kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Den Haag met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!