Archery tag bij Ren4SportTerug naar het overzicht

Boogschieten met een twist op een locatie naar keuze.
Vier een superleuk en sportief kinderfeestje met Ren4Sport! Zij hebben de flexibiliteit om in te spelen op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. Goed geregeld!

Kies bijvoorbeeld voor een Archery tag feestje. Actie, spanning én adrenaline, maar dan zonder blauwe plekken!

Archery tag is een combinatie tussen paintball en trefbal. Tijdens het Archery tag kinderfeestje gaan kinderen eerst oefenen: de boog onder controle krijgen, mikken en targets raken. Vervolgens is er de spelvorm Archery tag: wie schiet alle tegenstanders uit het spel en wordt de Archery tag kampioen?! De pijlen hebben een zachte foam-top en iedereen draagt een masker om het gezicht te beschermen. Hartstikke veilig dus!

Ren4Sport verzorgt het feestje op een buitenlocatie in de buurt van de jarige, de locatie mag je dus zelf kiezen. Weet je geen geschikte plek? Dan kan Ren4Sport je verder helpen! Omdat de wens van elke jarige uniek is, kun je contact opnemen om te bespreken wat mogelijk is.

Het feestje kan georganiseerd worden voor 8 tot 30 kinderen van 8 jaar en ouder en duurt 90 minuten.

Klik voor meer informatie op de roze button!

Bekijk alle mogelijkheden voor kinderfeestjes bij Ren4Sport of in en rond Den Haag!

Ren4Sport Sportburo

Polakweg 17
2288 GG Rijswijk
Openingstijden Op aanvraag. Prijs Vanaf €15,- per persoon, zie website voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!