• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Leukste kinderuitjes in en om Den Haag
Uitagenda

Leukste kinderuitjes in en om Den Haag

De Kidsproof Den Haag Uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen. Kies je favoriete gezinsuitje, kinderuitje, weekenduitje of weekendtip. Ook vind je volop activiteiten in de vakantie!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in en om Den Haag, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 983 resultaten
Pagina: 1234567

Volg Kidsproof Den Haag

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 983 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Den Haag!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Den Haag: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Delft

Op Kidsproof Den Haag vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Den Haag, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam, Wassenaar, Pijnacker en Naaldwijk! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)