Leuke uitjes voor ouders & kids in Drenthe
Eropuit

Leuke uitjes voor ouders & kids in Drenthe

De leukste eropuit tips met musea, theaters, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, parken, bioscopen, zwembaden, ijsbanen, bowlingbanen en nóg veel meer eropuit-tips in Drenthe!

Waar ga jij heen met je kids?

Tips van de maand:

Filteropties

totaal 140 resultaten
Pagina: 12345
totaal 140 resultaten
Pagina: 12345

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Drenthe!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen? Er zijn in de regio Drenthe véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Op Kidsproof Drenthe vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Drenthe te beleven.