De leukste musea & leerzame uitjes in Drenthe
Musea & educatie

De leukste musea & leerzame uitjes in Drenthe

Naar een leuk kindvriendelijk museum, elkaar voorlezen bij de bibliotheek of een leerzame speurtocht? Er is volop keuze voor kinderen in Drenthe!

Dit zijn onze favoriete kindermusea en educatieve uitjes in Drenthe.

Filteropties

totaal 46 resultaten
Pagina: 12
totaal 46 resultaten
Pagina: 12

Kindvriendelijk museum uitje in de regio Drenthe

Zoek je een leuk museum om met kinderen te bezoeken? Op Kidsproof.nl vind je alle kidsproof musea in Nederland, op Kidsproof Drenthe vind je alle kindvriendelijke musea in Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen.

Kinderactiviteiten in kindermusea

Veel van deze kindermusea hebben speciaal voor kinderen een museum speurtocht, een speciale tentoonstelling, een rondleiding voor kinderen of een familierondleiding, een kinderatelier waar ze zelf aan de slag kunnen en leuke workshops kunnen volgen. Zo is een museum héél erg leuk voor peuters, kleuters, jonge kinderen en oudere kinderen!

Educatieve uitjes voor kinderen in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Spelenderwijs leren: techniek, science, wetenschap, natuur, de wereld is één grote ontdekking voor kinderen. Op de regio Drenthe zijn er veel organisaties die leuke en leerzame uitjes aanbieden.

Bibliotheken in de regio Drenthe

In de bibliotheken in Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen kun je meer dan alleen boeken lenen voor kinderen: er zijn speciale voorleesuurtjes, activiteiten voor kinderen, workshops voor kinderen en soms zelfs speciale kindervoorstellingen. Op Kidsproof Drenthe vind je alle bibliotheken in de regio.