• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwembad De VrijbuiterTerug naar het overzicht

Vrij zwemmen in een bad met wildwater-kreek, waterspuiters en een waterkanon!
Gezellig met vrienden, vriendinnen of familie naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd!

Het recreatiebad is een fantasievol gevormd bad variërend in diepte van 10 cm. tot 1.40 m. Dit bad heeft een wildwater-kreek en verscheidene spelelementen als waterspuiters en bruisbaden, jet-streams en een waterkanon. Ook kan je via een poortje naar ons buitenbadje waarin ook een bubbelbank zit. En natuurlijk is hier ook een glijbaan, lekker hoog zodat je met een flinke vaart naar beneden zoeft.

Het peuterbadje is zo’n 20 cm. diep en voorzien van allerlei spelmateriaal zoals een glijbaantje en een wip. Ideaal voor kleintjes die wel van alles willen maar nog niet echt kunnen. Het water van al deze baden is rond de 30 graden.

Op de zondagen van 10.00 tot 12.00 uur is er familiezwemmen! Lekker met je (klein)kinderen duiken in het warme water, of juist knus in het instructiebad plonsen, samen met andere families. Het is echt een uitje voor het hele gezin. 

Eenmaal per maand op een vrijdagavond wordt het zwembad omgeturned in een discoarea. Dan kun je zwemmen op de beats die de DJ draait. 

Wil je graag een zwemfeestje? Dan zijn er ook volop mogelijkheden! Lees hier verder!

Uiteraard kun je ook diploma-zwemmen en baby-peuter zwemmen bij de Vrijbuiter.

Klik voor nog meer informatie en bijvoorbeeld de openingstijden op de roze websitebutton!

TIP: volg jij ons al op facebook en insta? Daar delen we de leukste uitjes, reviews van uitjes en zijn er soms prijsvragen.

Zwembad De Vrijbuiter

Globeplein 1
1334 BT Almere
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Springkussenfestival XL

Springkussenfestival XL

Kom naar het grootste GRATIS springkussenfestival, met meer dan 40 attracties!

Verspreid door het hele centrum van Almere Buiten zijn springkussens te vinden. Jump jij mee? Iedereen is welkom van 12.00-17.00 uur!

Lekker jumpen!