Kinderfeestjes Jumping JackTerug naar het overzicht

Vier jouw kinderfeest bij Jumping Jack Almere! Ga je voor trampolinespringen, minigolf of allebei?

Jumpen

Erg populair zijn de feestjes waarbij je lekker je energie kwijt kunt in een trampolinehal. Dat kan dus ook in Almere bij Jumping Jack!
Kom samen met je vrienden jumpen en waan jullie in een walhalla van trampolines. Ontdek nieuwe area’s zoals de sweeper: probeer deze draaiende armen maar eens te ontwijken terwijl je op de trampoline staat. 

Of probeer het virtuele trampolinespel waarin je zelf de hoofdrol speelt. Liever in het echt de show stelen? Ga een battle aan op de balk. De verliezer heeft een zachte landing in de foampit! Welke vrienden daag jij uit op je verjaardag?

Eerst kunnen de kids alle energie kwijt op de trampolines en daarna staat er iets lekkers voor ze klaar in The Coffee Club of één van de gereserveerde partyrooms.

Glow in the dark minigolf 

Ook een heel tof feestje is glow in the dark minigolf in Jacks Magic Forest. Trek neon kleren aan voor een extra coole ervaring! Speel golf in het donker tussen de paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen. Daarna staat er iets lekkers voor jullie klaar in The Coffee Club of één van de gereserveerde partyrooms.

Kun je niet kiezen? Het is ook mogelijk om dit kinderfeestje te combineren met jumpen!

Boek jouw kinderfeestje via de roze websitebutton!

TIP: Nog 15 toffe kinderfeestjes in en om Almere vind je hier!

Jumping Jack Club Pellikaan

Koninginneweg 1
1312 AW Almere
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Kerst op school

Kerst op school

Weet jij al wat je gaat maken voor het kerstdiner? Of is het bij jullie inmiddels ook al omgezet dit jaar naar een kerstontbijt, kerstlunch of kersthightea? Wij hebben in ieder geval wel fijne tips voor super lekkere kersthapjes!

https://bit.ly/31I5w48