Kinderpaleis Cavallo StiensTerug naar het overzicht

Dagje spelen of je kinderfeestje vieren? Bij Kinderpaleis Cavallo is het altijd feest!

Hop hop hop, paardje in galop! Wil je graag een kinderfeestje geven of kom je lekker spelen? Dat kan in Stiens bij Cavallo.  

Kinderfeestje
Vier een thema kinderfeestje zoals een Manege feestje, Unicorn party, Jungle feestje of Treinfeestje. En zit je thema er niet bij? Vraag ernaar en het kan geregeld worden.

Met je eigen vriendjes kom je naar de speelhal waar bij binnenkomst eerst wordt gezongen voor de jarige. De tafel is mooi en feestelijk gedekt.

De kinderen kunnen heerlijk spelen en ook op de paardjes (ponycycle) paardrijden. Er is een mega springkussen met obstakels en een grote klim vulkaan en glijbaan. Een kindertrein, kiddyrides of je gaat kermis eendjes vangen. Een ballenbak, auto rijden, met blokken bouwen, en lekker spelen in de speelhoek. Kortom de kids vervelen zich geen moment!

Kijk op de website via de roze button voor meer informatie.

Nieuwe outfit nodig? Check dan hier de hipste kinderkledingwinkels van Fryslân.

Kinderpaleis Cavallo

StienzerHegedyk 23 a
9051 LK Stiens
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HALLO HERFST!

HALLO HERFST!

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!