Het Proefverlof L'wardenTerug naar het overzicht

Dit Eet- en Drinklokaal is te gek voor kids, eten in een gevangenis! En je mag spelen in een echte cel!

In de oude gevangenis "De blokhuispoort" eten, wat spannend! Ze hebben een kinderkaart met kleurplaten en kleurpotloden en probeer de duurzame limonade met alleen natuurlijke ingredienten eens! Kinderen mogen een eigen toetje maken in de keuken.

Nieuw in de gevangenis: de BAJES STREETFOOD CLUB. Een mooie plek met echt bamboe aan de muur, veel groen, gave kleuren en een wereldse keuken met lokale producten tegen leuke prijzen.
Ook echt een keuken voor kids met veel om te ontdekken, in de club staan o.a, een pacman machine, flipperkast uit 1980 en veel spelletjes die je lekker mee kan nemen naar tafel.
De club zit vast aan de bibliotheek met uiteraard boeken maar ook een hele grote speelhoek voor als de kinderen al zelfstandig kunnen spelen en paps en/of mams even wil genieten in de club.

Check ook de uitagenda voor leuke kidsproof uitjes in de omgeving van Leeuwarden.


Proefverlof Drink en Eetlokaal

Blokhuisplein 40
8911 LJ Leeuwarden
Openingstijden Kijk even voor openingstijden op de website, hier staat ook vermeld wanneer de rondleidingen zijn. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg jij onze maandelijkse nieuwsbrief al? Deze staat iedere keer bomvol met toffe uitjes. De eerstvolgende is de Zomervakantie special.

Hebben jullie ook zo'n zin in deze tips?

Schrijf je hier in!