• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Wat te zien en te doen in 't Gooi
Attracties & bezienswaardigheden

Wat te zien en te doen in 't Gooi

Op zoek naar leuke dingen om te doen in 't Gooi? Deze attracties en bezienswaardigheden zijn de moeite waard om te bezoeken met kinderen.

Oude kerken, torenhoge uitkijktorens, gave attractieparken, magische kastelen en meer gezinsuitjes.

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 16 resultaten
Pagina: 1

Volg Kidsproof 't Gooi

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 16 resultaten
Pagina: 1

Attracties en bezienswaardigheden in de regio 't Gooi

Wat te zien en wat te doen in 't Gooi? Op Kidsproof.nl vind je alle kindvriendelijke attracties en bezienswaardigheden in Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn.

Grote attractieparken en speelparken, leuke toeristische uitstapjes en bijvoorbeeld ook dat ene monument, die bijzondere kerk om te bekijken, die toren die je kunt beklimmen, het uitkijkpunt met zicht over de stad of de omgeving, een werkende molen, een mooi paleis, een spannend kasteel of een stoer fort, allemaal leuke kinderuitjes!

Leuk om te zien en doen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Ook en prachtig stadspark, heempark, hortus, sterrenwacht of planetarium is leuk om met kinderen te bezoeken. Wil je liever niet te veel lopen? Kies dan voor een vaartochtje met een waterfiets, een veerpont, een rondvaartboot of pannenkoekenboot voor kinderen.

Ook leuk: een ritje met een stoomtram, boemeltreintje of stoomtrein met kinderen. In en om Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn kun je zoveel leuke dingen doen en zien met kinderen!