Algorithmics LeidenTerug naar het overzicht

Leren programmeren met Python of ontwerp je eigen game bij Algorithmics Programmeerschool! Nu proeflessen
Ben je geïnteresseerd in computers, techniek en programmeren? Kom dan langs bij programmeerschool Algorithmics Leiden aan de Fruitweg. Ze bieden ook zomerkampen aan, kijk vooral eens op de website via de roze websitebutton.

Hier leer je de basis programmeertalen als Python om de mooiste digitale dingen te maken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten lesprogramma's voor kinderen, bijvoorbeeld:

Digital Literacy (7+) is voor beginners. Zij gaan aan de slag met het Google Ecosysteem, en leren het internet productief inzetten voor school- en prive doeleinden op maandagmiddag van 16:00 tot 17:30 uur.

Visual Programming (9+) is voor degenen die klaar zijn om een fundament te leggen op het gebied van programmeren. Op dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:30 uur gaan kinderen aan de slag met Scratch.

Game Design (10+) is weer iets moeilijker en is met name voor degenen die het fundament willen leggen op het ontwerpen, en later ontwikkelen, van Games en is op maandag van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Bij Python Start (12+) stappen kinderen over van coderen in blokjes naar programmeren in een echte taal. De lessen zijn op dinsdag van 18:30 tot 20:00 uur.

En zo zijn er nog meer toffe lesprogramma's!

Er zitten per docent maximaal 12 leerlingen in de les en het is ook mogelijk om online lessen te volgen. Je kind hoeft geen ervaring te hebben! 

Check voor meer info de website via de roze button.

Tip: naast gamen en programmeren even een frisse neus halen of iets anders doen? Neem een kijkje bij onze toffe Kidsproof eropuit-tips in en om Leiden! Musea, (binnen)speeltuinen, zwembaden, kinderboerderijen en meer.

Algorithmics Programmeerschool

Fruitweg 22C
2321 GK Leiden
Prijs € 35,- per les
€ 29,- per les met het jaarlidmaatschap
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten