icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Speeltuin van de smidTerug naar het overzicht

Supergave natuurspeeltuin! Hier kan je klimmen, slootje springen, waterbeestjes kijken en nog veel meer!
Er zijn bruggetjes, klimobjecten, stapstenen en er is veel beplanting. De natuur mag namelijk volop aan de gang in de tuin. Het is dan ook een echte natuurspeeltuin. Hier kan je heerlijk buiten spelen!

De natuurspeeltuin is geschikt voor iets oudere kinderen (vanaf 8 jaar) met zwemdiploma’s A en B. Kinderen tot en met 7 jaar (of zonder zwemdiploma) mogen onder begeleiding spelen in de speeltuin.

Je merkt zeker al dat dit een fantastische plek is om buitenactiviteiten van je lijst van 50 af te strepen?! Vink jij nummertje 6 af?
Voor meer info klik je door via de roze button!

Tip: Neem je ook een kijkje bij de Waterspeelplaats in Park Cronesteyn?

Tip: Als je dan echt klaar bent met spelen, ga je natuurlijk naar De tuin van de smid voor iets lekkers!

De tuin van de smid

Polderpad 8
2322 LB Leiden
Openingstijden Let op: De tuin van de smid is een duurzame horecagelegenheid en is per fiets of te voet bereikbaar. Je kunt je auto niet in het park parkeren. http://www.detuinvandesmid.nl/route/ Prijs Toegang is gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderen thuis

Kinderen thuis

In verband met het Coronavirus zijn de meeste activiteiten de komende tijd geannuleerd. Zo jammer! Op Kidsproof houden we zo goed mogelijk bij wat nog wel kan en delen we uit én thuistips. Check onze blogpagina!

Tips voor uit en thuis