LAM museumTerug naar het overzicht

Hét FOODART museum van de wereld, dat is LAM! Kijk, verwonder, ontdek en bepaal zelf hoe!
Het LAM museum is hét foodart museum in de wereld. Gloednieuw en bomvol internationale topstukken. Het LAM is vooral ook een innovatief en persoonlijk museum dat je anders laat kijken.

Voor alle leeftijden, en dan bedoelen we ook echt álle leeftijden. Met de super persoonlijke aanpak krijg je altijd een kunstervaring op maat. Nieuwsgierig? Kom dan snel kijken!

Familiemuseum
Het had niet veel gescheeld of ze hadden niet LAM maar FAM geheten. Fam, van familie. Het LAM museum is namelijk het allerleukste als er verschillende generaties samen kunst kijken.

Kinderen VVIP
Iedereen is VIP bij LAM, kinderen very, very important. Ze kijken minstens zo origineel als wij volwassenen.

Kijken en ontdekken
Onbevangen kijken, een open blik. Zelf ontdekken. Daar draait het om in het LAM. Daarom vind je geen tekstbordjes met informatie over wie de kunstenaar is, het formaat en wanneer het werk gemaakt is.

Digitale tour
Voor extra informatie en kijktips is er ook een digitale tour op je eigen smartphone of tablet. Maak gebruik van het wifi-netwerk en start jouw persoonlijke ontdekkingstocht. De medewerkers helpen je graag.

Lekker naar buiten
Na een bezoek aan het museum kun je genieten van het mooie Landgoed Keukenhof, iets lekkers bij een van de horecagelegenheden en de gezellige kinderboerderij. Veel plezier!

Tip: Kom je met kleine kinderen? Bewandel samen het kabouterpad. 16 kabouters wijzen je de weg op dit 750 meter lange pad

Zin om te komen? Vergeet dan niet van tevoren een kaartje met starttijd te boeken.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: Neem eens een kijkje in de Kidsproof Uitagenda voor de actueelste uitjes in en om Leiden. Ga voor een toffe activiteit, avontuurlijk bezoekje aan een museum of een spannende voorstelling!

LAM museum

Keukenhof 14
2161 AN Lisse
Openingstijden klik door op de roze websitebutton voor de recente openingstijden. Prijs € 7,50 voor volwassenen
€ 5,- voor kinderen
of kies een gesponsord (gratis)bezoek.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren!

Pinksteren!

Komend weekend is er van alles te doen tijdens het Pinksterweekend. Lekker plonsen, naar een kasteel of een museum. Wat zijn jouw plannen?

Check de uitjes!