Museum Voorlinden met kidsTerug naar het overzicht

Bij museum Voorlinden valt van alles te beleven voor het hele gezin. Ook voor kleine kinderen.
Niet alleen het zwembad en het stalen doolhof zijn kunstwerken waarbij jonge bezoekers hun ogen kunnen uitkijken: het hele museum is een ontdekkingstocht voor kinderen.

Het begint al buiten. Het museum ligt in een prachtige omgeving. Voor het museum een statige oprijlaan met een mooie tuin, bijzondere koeien en achter het museum klim je via de bosrand zo de duitoppen op. Maak vooral eerst een wandeling voordat je het museum ingaat met je kinderen. Het is prachtig én ze zijn meteen een beetje uitgeraast. Dat kan handig zijn want al is er veel kunst dat kinderen aan zal spreken, denk aan het zwembad, de liftdeurtjes of het stalen doolhof. Het museum vraagt wel kinderen aan de hand te houden.

Speciaal voor kinderen
Leuk zijn de ik zie- ik zie kaartjes. Jonge bezoekers van vier tot en met twaalf jaar kunnen bij Voorlinden aan de hand van Ik zie ik zie-kaartjes enkele verrassende werken uit het museum op speelse wijze ontdekken. En dat zwembad, worden we nou voor de gek gehouden, hoe dan? Onze kinderen vonden het museum vooral leuk om te fotograferen, er is dan ook veel te zien!

Highlights
Neem een duik in een zwembad zonder nat te worden of dwaal door een gigantisch stalen doolhof. De Highlights van museum Voorlinden zijn kunstwerken die je echt moet beleven. Ze zijn altijd bij Voorlinden te zien.

Faciliteiten
Kom je naar het museum met je baby? De medewerkers laten je graag binnen bij de MIVA-deur als je een kinderwagen of buggy bij je hebt. Bij de damestoiletten kun je rustig kolven op het daarvoor bestemde bankje. Ook is in het MIVA-toilet een babyverschoontafel aanwezig. In het restaurant in het oude landhuis naast het museum is met de kleintjes ook rekening gehouden. Hier staan enkele gerechten speciaal voor kinderen op het menu.

Klik op de roze button voor alle informatie over Museum Voorlinden met families, gezinnen, kinderen groot en klein.

Tip: Op Kidsproof.nl vind je nog veel meer toffe museumuitjes voor het hele gezin in Den Haag en omgeving.

Museum Voorlinden

Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar
Openingstijden zie website Prijs Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis het museum in. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Welk vakantiekamp wordt het?

Welk vakantiekamp wordt het?

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld, in de regio én in de rest van Nederland! Met en zonder overnachten. In de zomervakantie. Kijk snel!

Op zomerkamp met en zonder overnachten